Tilbakebetalinger og kompensasjon: German Airways

Ble du berørt av flyforsinkelser og flykanselleringer med German Airways? I så fall kan du ha rett til opptil 600 euro per person.

Den nyeste statistikken for punktlighet for German Airways viser at de hadde 0 flyavganger i løpet av 24 timer, og 0.00% var i rute.

Avgangsflyplass

Endelig ankomstflyplass

Sjekk kompensasjon

eller

Skann strekkoden på ombordstigningskortetLast opp ombordstigningskort

Alle flyselskaper

Alle land

Du betaler ingenting hvis vi ikke vinner saken


German Airways: Forsinkede flyvninger i dag

Hvor mange flyvninger ble forsinket i dag?

  • Den nyeste informasjonen vår viser at 0 av German Airways sine flyvninger ble forsinket med 3 timer eller mer i løpet av en periode på 24 timer.

  • Av innenlandsflyvninger, var 0 forsinket med over 3 timer. Raten var 0.00% for internasjonale flyvninger.

  • Passasjerer som ankommer destinasjonen sin mer enn 3 timer forsinket, kan ha krav på kompensasjon. Sjekk flyvningen din.

Kompensasjon ved forsinkede flyvninger med German Airways

Hver gang du må vente på grunn av forsinkede German Airways-flyvninger, er det verdt å sjekke om du har krav på kompensasjon. Hvis German Airways er ansvarlig for forsinkelsen, sier EUs regelverk at passasjerene har krav på opptil 600 euro per person når de blir forsinket med 3 timer eller mer.

Når du krever kompensasjon for en forsinkelse, vil German Airways sjekke hvilket tidspunkt flyet ankom til den endelige destinasjonen. Dette skyldes at det er ankomsttiden – og ikke avreisetiden – som er viktig i forbindelse med kompensasjonskrav ved forsinkelser. AirHelp har en av de mest omfattende databasene med flystatistikk, slik at vi alltid kan støtte krav om kompensasjon for forsinkende flyvninger med German Airways med den nøyaktige forsinkelsestiden.

Unntak:
Flyselskaper som German Airways trenger ikke å betale kompensasjon hvis det er eksterne grunner til forsinkelsen. Det betyr at forsinkelser forårsaket av dårlig vær, hendelser på flyplassen eller streik blant flygeledere ikke gir rett til kompensasjon. Denne typen situasjoner kalles ekstraordinære omstendigheter.

Du kan lære mer om hva som defineres som ekstraordinære omstendigheter på siden om kompensasjon ved forsinkelser.

Forsinket eller innstilt flyvning med German Airways? Finn ut om du har rett på opptil 600 euro i kompensasjon

Alle flyselskaper

Alle land

Du betaler ingenting hvis vi ikke vinner saken


German Airways: Kansellerte flyvninger i dag

Hvor mange flyvninger med German Airways ble innstilt i dag?

  • Nylige data viser at German Airways har innstilt 0 flyvninger i løpet av 24 timer.

  • 0.00% av innenlands flyvninger og 0.00% av internasjonale flyvninger har blitt innstilt.

  • Har flyvningen din blitt innstilt med mindre enn 14 dagers varsel fra planlagt avreisedato? Du kan ha krav på en erstatning på inntil 600 euro. Sjekk her.

Kompensasjon for kansellerte flyvninger med German Airways

Dersom German Airways innstiller en flyvning, er den europeiske loven om flypassasjerrettigheter tydelig: German Airways må tilby deg alternativ transport til destinasjonen, eller refusjon hvis du foretrekker det.

Hvis du mottok varselet om innstillingen av flyvningen mindre enn 14 dager før avreise, kan du også ha krav på kompensasjon på opptil 600 euro per person.

Når German Airways innstiller flyvninger, vil de vanligvis forsøke å booke om passasjerer direkte til en annen flyvning uten ekstra kostnad. Du kan be om andre endringer hvis den alternative flyvningen ikke fungerer for deg, eller hvis du ikke lenger ønsker å reise.

Hvis German Airways finner en ny flyvning som lander på samme tidspunkt som den opprinnelige flyvningen, er det ikke nødvendig å betale kompensasjon. Dette er riktig, fordi det betyr at du ankommer destinasjonen din med minimal forstyrrelse i planene dine. I mange tilfeller har imidlertid passasjerer rett til å sende inn et kompensasjonskrav til German Airways hvis flyvningen innstilles i siste øyeblikk.

Alt dette gjelder med mindre innstillingen av flyvningen skyldes hendelser utenfor kontrollen til German Airways, for eksempel dårlige værforhold eller en ulykke på flyplassen. Disse hendelsene omtales som ekstraordinære omstendigheter.

Finn ut mer om din rett til kompensasjon for innstilte flyvninger her.

Krev inntil 600 euro i kompensasjon hvis flyet ditt har vært forsinket, innstilt eller overbooket i løpet av de siste tre årene.

Alle flyselskaper

Alle land

Du betaler ingenting hvis vi ikke vinner saken


Flykompensasjon og flypassasjerrettigheter

Siden German Airways har hovedkvarteret sitt i EU, er nesten alle flyvningene deres beskyttet av EF 261, en av verdens mest omfattende lover om flypassasjerrettigheter.

EF 261 gir passasjerene rett til å kreve kompensasjon når de har vært utsatt for forsinkede, innstilte og overbookede flyvninger, som ikke er ens egen skyld. Passasjerer kan også kreve kompensasjon for tidligere flyvninger. Man kan ofte kreve kompensasjon for flyvninger fra de siste 3 årene.

Hvilke flyvninger med German Airways dekkes av EF nr. 261?

Dekket av EF nr. 261
Flyvninger med avreise fra flyplassene i EUJa
Flyvninger som ankommer flyplasser i EUJa

Hvor mye får du i kompensasjon fra German Airways?

DistanseKompensasjon
Under 1500 km Opptil 250 euro per person
Over 1500 km, innen EU Opptil 400 euro per person
1500–3500 km Opptil 400 euro per person
Over 3500 km Opptil 600 euro per person

Tabellen viser beløp i euro som spesifisert i EF nr. 261

Som med enhver lov finnes det unntak og spesielle omstendigheter som kan påvirke hvert enkelt krav, inkludert hvor mye kompensasjon man har krav på. AirHelp gjør det enkelt å sjekke kompensasjonen her.

Flystatistikk: Forsinkelser og innstillinger med German Airways

Punktligheten til German Airways (24 timer):

Totalt antall flyvninger: 0
Flyvninger i rute: 0
Punktlighet: omtrent 0.00% av alle flyvningene var i rute
Lange forsinkelser (mer enn 3 timer): 0
Kansellerte flyvninger: 0

Antall flyvninger som vises, er et estimat basert på interne databaser og tredjepartsdatabaser.

Bruk AirHelp til å kreve kompensasjon

Alle flyselskaper

Alle land

Du betaler ingenting hvis vi ikke vinner saken


AirHelp har vært omtalt i:

Dagens Næringsliv logoNRK logoAftenposten logoDagsavisen logo

AirHelp er en del av Association of Passenger Rights Advocates (APRA) som jobber for å promotere og ta hånd om dine rettigheter som passasjer.

Copyright © 2024 AirHelp

Sjekk kompensasjon

Alle flyselskaper