AirHelps retningslinjer for informasjonskapsler

AirHelp respekterer personvernet ditt og forplikter seg til å beskytte alle personopplysninger som du sender via nettstedet vårt. Følgende informasjon skal hjelpe deg å forstå hva slags informasjon AirHelp innhenter fra nettstedet og hvordan denne informasjonen behandles. Les også vår personvernerklæring.

For at dette nettstedet skal fungere riktig, plasserer vi noen ganger små informasjonskapsler («cookies») på brukernes enheter. De fleste store nettstedene gjør også dette. Ved å gå inn på, bla gjennom og/eller bruke nettstedet vårt, aksepterer du uten begrensninger eller forbehold at du har lest, forstått og godtatt å være underlagt vilkårene og betingelsene i disse retningslinjene, og du aksepterer dermed vår bruk av informasjonskapsler i samsvar med disse vilkårene.

Hva er informasjonskapsler?

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som et nettsted lagrer på datamaskinen eller mobilenheten din når du besøker det. Med informasjonskapsler kan nettsiden huske enheten, handlingene og preferansene dine (f.eks. språk, skriftstørrelse og andre visningspreferanser) i en viss tidsperiode. Informasjonskapsler kan være nyttige, f.eks. i forbindelse med preferansene dine, slik at du ikke trenger å oppgi dem på nytt når du besøker siden på nytt eller går fra en side til en annen.

Hva er de forskjellige typene informasjonskapsler?

En informasjonskapsel kan klassifiseres etter levetiden og domenet den tilhører. Når det gjelder levetid, er det snakk om enten:

  • en midlertidig informasjonskapsel som slettes når du lukker nettleseren eller

  • en fast informasjonskapsel som blir værende på datamaskinen/enheten i en forhåndsdefinert periode.

Når det gjelder domenet de tilhører, er det snakk om enten:

  • førsteparts informasjonskapsler som settes av AirHelp eller

  • tredjeparts informasjonskapsler som et annet domene lagrer på den besøkte sidens domene.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse. Vi bruker både midlertidige og faste informasjonskapsler på nettstedet. Det er ikke strengt nødvendig å aktivere våre første- og tredjeparts informasjonskapsler for at nettstedet skal fungere, men det vil gi deg en bedre leseopplevelse.

Informasjonen i informasjonskapslene brukes ikke til å identifisere deg personlig, og informasjon om mønster er helt under vår kontroll. Ingen av informasjonskapslene våre brukes til andre formål enn de som er beskrevet nedenfor.

Administrering av informasjonskapsler

Du kan tillate, blokkere eller slette informasjonskapslene fra enheten ved å klikke på følgende lenke. Hvis du ikke godkjenner visse informasjonskapsler, kan det være at du ikke har tilgang til bestemte tjenester, og ikke får en like god brukeropplevelse.

Hvilke informasjonskapsler bruker vi?

Vi bruker våre egne førsteparts informasjonskapsler til å huske handlingene og innstillingene dine. Vi bruker også våre egne førsteparts informasjonskapsler for å hjelpe deg med å fullføre oppgaver, slik at du slipper å skrive inn informasjonen på nytt når du går fra en side til en annen, eller besøker nettstedet igjen i fremtiden.

Vi bruker tredjeparts informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din med digital analyse og tilpasning i sanntid. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler for nettbasert atferdsannonsering og til å vise annonser som er relevant for noe du har søkt etter tidligere.

Informasjonskapsler som brukes på airhelp.com og airhelp.ca

Hvordan kontrollerer man informasjonskapsler?

Du kan kontrollere og/eller slette informasjonskapsler som du vil – se aboutcookies.org for mer informasjon.

Du kan slette alle informasjonskapsler som allerede er på datamaskinen din, og du kan stille inn de fleste nettlesere til å forhindre plassering av informasjonskapsler. Sletting eller blokkering av alle informasjonskapsler vil imidlertid ha en negativ innvirkning på stabiliteten til mange nettsteder.

Dersom du velger å blokkere informasjonskapslene våre, må du manuelt justere noen innstillinger hver gang du besøker nettstedet vårt, og noen tjenester og funksjoner vil kanskje ikke fungere. Hvis du ønsker å endre preferansene dine for informasjonskapsler hos AirHelp, kan du klikke på «Innstillinger» på banneret med informasjonskapsler som vises når du går til www.airhelp.com.

Disse retningslinjene kan oppdateres fra tid til annen, f.eks. på grunn av endringer i relevant lovgivning eller AirHelps bedriftsstruktur. Vi anbefaler at du besøker denne siden med jevne mellomrom for å holde deg oppdatert på retningslinjene våre for informasjonskapsler.

Oppdatert: 27. desember 2023
Versjon CP1.23

AirHelp har vært omtalt i:

Dagens Næringsliv logoNRK logoAftenposten logoDagsavisen logo

AirHelp er en del av Association of Passenger Rights Advocates (APRA) som jobber for å promotere og ta hånd om dine rettigheter som passasjer.

Copyright © 2024 AirHelp

Sjekk kompensasjon

Alle flyselskaper