AirHelp har blitt EU-godkjent og dette er hva det betyr for deg

AirHelp har blitt EU-godkjent og dette er hva det betyr for deg

Av The AirHelper・Sist oppdatert 21. april 2017

Vårt formål er først og fremst å informere flypassasjerene om sine rettigheter. Som du vet, kjemper vi for millioner av folk som ikke er klar over hva de har rett til, mangler ekspertisen, eller rett og slett ikke har tid til å fylle ut et komplisert krav når ting går galt. Og vi er stolte over hva vi gjør.

Nylig har EU-kommisjonen sendt ut et varsel, hvor de kritiserer noen få behandlere av krav, og minner de på de juridiske forpliktelsene de har. De la vekt på:

1 – Kravskontorer må tydelig nevne prisen av tjeneste sine, for eksempel vise til alle mulige gebyrer på hjemmesiden.

2 – Kravskontorer må kunne vise til tydelige fullmakter.

3 – Kravskontorer kan ikke ringe uoppfordret til personer for å tilby sine tjenester

4 – Bilettselgere, turoperatører, reisebyråer (også online), og andre som har tilgang til personers reiseinformasjon, skal ikke gi denne informasjonen videre til et kravkontor, hvis de ikke har fått lov til det av et spesielt lovverk, eller hvis de har fått lov til det av passasjeren det gjelder.

Vi er hos AirHelp støtter EU-kommisjonens varsel, takker de for veiledningen og håper at de klarer å bekjempe kravskontorene som jobber på en uetisk måte.

Vi anbefaler alltid at folk prøver å søke om å få kompensasjon direkte fra flyselskapet, hvis de har tid. Hvis ikke de har tid, eller hvis de får avslag, er vi her for å hjelpe.

Her er en kort uttalelse fra oss om vår overensstemmelse med alle EU-direktivene:

“AirHelp er sier seg enig med EU-kommisjonens varsel og mener at alle bedrifter bør overholde disse nyttige retningslinjene. Som verdens ledende organisasjon for flypassasjerrettigheter, opprettholder og overholder AirHelp alle retningslinjene som kommisjonen har fremsatt. I enhver industri har du et par råtne egg og vi håper at et hvert selskap som ikke følger retningslinjene vil holdes ansvarlig for å bryte loven for forbrukerrettigheter. Vår forpliktelse til å hjelpe forbrukerne, har gjort at vi er ledende i bransjen, med en Trustpilot rangering på 9.5, etter å ha hjulpet mer enn 2 millioner passasjerer, og vårt formål vil forbli å kunne hjelpe personer etter å ha opplevd flyforstyrrelser. Vi tror på at vi spiller en viktig rolle i å gjøre EF 261 en effektiv og vellykket EU lov, som lovgiverne kan være stolte av. AirHelp er her for å hjelpe de reisende, flyselskapene og nasjonale håndhevingsorganer oppnå rettferdigheten som ønskes av EF 261, gjennom vår overlegne reisedatabaser, teknologi og erfaring fra rettspraksis.»

‘Excellent’.

Det er Trustpilots samlede rangering av våre tjenester, basert på anmeldelser av passasjerer over hele verden, de siste fire årene. Våre brukere – fra rutinerte flyreisende til de som reiser for første gang – har gitt oss 9.5 av 10 mulige. Vi er stolt av dette. Vi kaller det ‘Justice as Service’ – rettferdighet som tjeneste.

Du kan finne ut mer om hvordan AirHelp virker, vår flyselskapsrangering AirHelp Score, og om dine rettigheter på vår hjemmeside. Vi ser frem til å hjelpe deg!

85 % av passasjerene kjenner ikke sine rettigheter. Ikke vær en av dem.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste rådene og tipsene levert rett i innboksen din.

Del med vennene dine!

AirHelp har vært omtalt i:

Dagens Næringsliv logoNRK logoAftenposten logoDagsavisen logo

AirHelp er en del av Association of Passenger Rights Advocates (APRA) som jobber for å promotere og ta hånd om dine rettigheter som passasjer.

Copyright © 2024 AirHelp

Sjekk kompensasjon

Alle flyselskaper