Tilbakebetalinger og kompensasjon: Linear Air

AirHelpAirlines
O2

Hvordan kan du få Linear Air kompensasjon for flyforsinkelser? AirHelp kan hjelpe deg med å forstå dine rettigheter og opprette et krav på opptil 600 euro per person . Vi har hjulpet millioner av passasjerer med å få kompensasjonen de har krav på, problemfritt. Vi tar på oss alle juridiske handlinger og papirarbeid for deg - slik at du sparer å gjøre dette på egen hånd.

Avgangsflyplass

Endelig ankomstflyplass

Sjekk kompensasjon

eller

Skann strekkoden på ombordstigningskortetLast opp ombordstigningskort

Alle flyselskaper

Alle land

Du betaler ingenting hvis vi ikke vinner saken


Hva er rettighetene dine når det gjelder Linear Air kompensasjon for flyforstyrrelser?

Flyforsinkelser og kanselleringer skjer, og det er ofte ikke mye flypassasjerer kan gjøre med det.

For alle flyreiser som begynner i EU, kan du imidlertid kreve Linear Air kompensasjon , selv om de ikke er et europeisk flyselskap. Dette er mulig takket være en forskrift kjent som EC 261 .

I henhold til denne loven er alle flyreiser innen EU-flyplass dekket og det betyr at du kan kreve Linear Air kompensasjon i tilfelle av forsinkelse, kansellering eller overbooking . Selv om avgangene er dekket, gjelder det dessverre ikke for alle ankomster til EU. Hvis Linear Air -flyet ditt ankommer EU fra en flyplass som ligger utenfor EU, er du ikke omfattet av EC 261.

Du kan lese mer om rettighetene dine her .

Det kan være komplisert å finne ut hvor mye kompensasjon du kan få for en forstyrret reise. Vi er her for å hjelpe. La oss sjekke kompensasjonen din for deg.

Alle flyselskaper

Alle land

Du betaler ingenting hvis vi ikke vinner saken


Få Linear Air kompensasjon for flyforsinkelse

Flyforsinkelser er aldri kul. Stresset, forvirringen, de lange timene når du sitter på flyplassen - det kan være ekstremt frustrerende og kan føre til at du går glipp av bestilte turer, arrangementer og andre tidsfølsomme engasjementer.

Generelt er du kvalifisert for kompensasjon for flyforsinkelse fra Linear Air hvis flyet avgår fra en EU-flyplass og hvis det er forsinket med mer enn 3 timer . Avhengig av forsinkelsens lengde, samt reiseavstanden, kan du motta opptil 600 euro i kompensasjon .

Du har også rett til en rekke gratis fordeler, inkludert mat, forfriskninger, og om nødvendig, et hotellrom og transport til og fra flyplassen.

Imidlertid er ikke alle Linear Air flyforsinkelser kvalifisert for kompensasjon. Et bemerkelsesverdig unntak er forstyrrelser forårsaket av ekstraordinære omstendigheter som inkluderer ugunstige værforhold, medisinske nødsituasjoner, helse- eller sikkerhetsrisiko, streik blant flyplasspersonell og politisk uro. I disse tilfellene kan Linear Air ikke ha noe annet valg enn å forsinke flyvningen for å sikre passasjersikkerhet.

Les mer om flyforsinkleser her.

Ikke gå glipp av kompensasjon for flyforsinkelse som Linear Air skylder deg.

Alle flyselskaper

Alle land

Du betaler ingenting hvis vi ikke vinner saken


Få Linear Air kompensasjon for flyavlysning

Du kan få opptil 600 euro i kompensasjon fra Linear Air for et innstilt fly, forutsatt at flyreisen din er kansellert mindre enn 14 dager før avreise og at flyselskapet faktisk var ansvarlig for forstyrrelsen. Flyreisen må også ha planlagt avreise fra en EU-flyplass . Tabellen nedenfor viser hvilke flyvinger omfattes av loven.

Hvis du mener du er kvalifisert for Linear Air kompenasjon, må du ta vare på reisedokumenter. Husk at du har rett til å få støtte - noe som betyr at flyselskapet må gi deg gratis mat, forfriskning og overnatting mens du venter på alternative flyreiser.

Du har rett til gratis, nytt fly til den endelige destinasjonen - hvis du velger å reise. Ellers har du også muligheten til å be om refusjon.

Imidlertid finnes det noen unntak fra disse reglene - hvis det alternative flyet ditt, ankommer ikke destinasjon mye senere enn det var planlagt , er Linear Air ikke pålagt å betale erstatning. Du kan bare motta erstatning for tapt tid.

Les mer her.

HvilkeLinear Air flyreiser er dekket av EC 261?

Dekket av EF nr. 261
Flyvninger med avreise fra flyplassene i EU ✔️ Ja
Flyvninger som ankommer flyplasser i EU ❌ Nei

Hvor mye kan du forvente i kompensasjon fra Linear Air?

AvstandKompensasjon
Alle flyvninger under 1500 kmOpptil 250 euro per person
Flyvninger mellom EU-land over 1500 kmOpptil 400 euro per person
Flyvninger utenfor EU-land på 1500–3500 kmOpptil 400 euro per person
Flyvninger utenfor EU-land over 3500 kmOpptil 600 euro per person

Tabellen viser beløp i € som oppgis i EC 261

Imidlertid finnes det noen unntak, så det er lurt å sjekke nøyaktig hvor mye du kan kreve med Kompensasjonssjekken vår.

Du kan få opptil 700 $ for forstyrrelser fra de siste 3 år .


Opprett et krav med AirHelp og få opptil 600 euro i kompensasjon. Finn ut hvor mye du kan få i dag.

Alle flyselskaper

Alle land

Du betaler ingenting hvis vi ikke vinner saken


AirHelp har vært omtalt i:

Dagens Næringsliv logoNRK logoAftenposten logoDagsavisen logo

AirHelp er en del av Association of Passenger Rights Advocates (APRA) som jobber for å promotere og ta hånd om dine rettigheter som passasjer.

Copyright © 2024 AirHelp

Sjekk kompensasjon

Alle flyselskaper