Tilbakebetalinger og kompensasjon: Privilege Style

AirHelpAirlines
P6

Du kan få opptil 600 euro pr. person i Privilege Style kompensasjon ved flyforsinkelse eller flyavlysning for enhver flyvning fra de siste 3 år < / strong>. AirHelps kompensasjonsprosess er risikofri og lett - vi beregner hvor mye du er kvalifisert for i løpet av få minutter. Prøv vår kompensasjonssjekk nå.

Avgangsflyplass

Endelig ankomstflyplass

Sjekk kompensasjon

eller

Skann strekkoden på ombordstigningskortetLast opp ombordstigningskort

Alle flyselskaper

Alle land

Du betaler ingenting hvis vi ikke vinner saken


Noen viktige punkter angående kompensasjon for en forsinket flyreise

Når du reiser, er Privilege Style flyforsinkelser det siste ting du vil høre om. Flyforsinkelser er stressende og kan ofte ødelegge reiseplanene dine - du går glipp av planlagte turer, bestillinger eller arrangementer .

Dette er grunnen til at EU har opprettet EC261, en lov om flypassasjerers rettigheter, som sikrer at du får nødvendig støtte og erstatning i tilfelle av flyforsinkelse. Dette betyr at du kan motta kompensasjon for en forsinkelse fra Privilege Style, ettersom det er et flyselskap basert i EU. Passasjerer med Privilege Style kan derfor forvente å få opptil 600 euro hvis forstyrrelse var flyselskapets feil.

Naturligvis finnes det noen unntak fra disse reglene - ikke alle forsinkelser er kvalifisert for erstatning. Forsinkelser som er under 3 timer , for eksempel, er ikke kvalifiserte, og det er heller ikke forsinkelser som er forårsaket av ekstraordinære omstendigheter.

Ekstraordinære omstendigheter er situasjoner utenfor flyselskapets kontroll som dårlig vær, medisinske nødsituasjoner og helse- eller sikkerhetsrisiko.

Selv om Privilege Style ikke er forpliktet til å betale, må de fremdeles tilby deg en rekke gratis fordeler mens du venter på flyplassen, det inkluderer mat, forfriskninger, overnatting og transport om nødvendig. Du kan lese mer om rettighetene dine her.

Ikke la flyforsinkelser ødelegge reisen din. Få det du har krav på ved å la AirHelp behandle kravet på dine vegne. Det er raskt, lett og stressfritt.

Alle flyselskaper

Alle land

Du betaler ingenting hvis vi ikke vinner saken


Noen viktige punkter angående kompensasjon for flyavlysning

Ingen vil høre at reiseplanene deres blir påvirket av Privilege Style en flyreise som er kansellert. Hvis du noen gang befinner seg i en slik situasjon - ikke få panikk og finn ut hvilke rettigheter du harsom flypassasjerer i stedet.

Når du har mottatt de dårlige nyhetene, må du sjekke avreisedato - hvis flyreisen din er kansellert mindre enn 14 dager før avreise, kan du ha rett til erstatning. Du kan få opptil 600 Euro avhengig av reiseavstanden.

Privilege Style er forpliktet til å tilby deg en alternativ flyvning til det planlagt destinasjon eller gi deg en full refusjon - det kommer an på hva du foretrekker

Det er imidlertid viktig å vite at hvis du ble tilbudt et alternativ fly og ankomsttiden er lik den som for den opprinnelige flyreisen, er ikke forpliktet til å betale erstatning. Du får bare erstatning for store forsinkelser.

Et annet unntak er hvis flyreisen er kansellert på grunn av en ekstraordinær omstendighet som er utenfor flyselskapets kontroll. Men selv om de ikke skylder deg erstatning, må de fortsatt tilby deg den nødvendige hjlepen i form av mat, forfriskninger og overnatting.

Finn ut hvor mye Privilege Style skylder deg med AirHelps kompensasjonssjekk

Alle flyselskaper

Alle land

Du betaler ingenting hvis vi ikke vinner saken


Privilege Style Kompensasjon - Hva dekker EC 261?

Du har krav på refusjon av Privilege Style fordi de er bosatt i EU, noe som betyr at de er beskyttet av lov om flypassasjerettigheter. Flyreiser kjøpt hos ikke EU- flyselskaper er ikke kvalifisert for refusjon med mindre de drar fra en EU- flyplass.

Hvilke Privilege Style flyreiser er dekket av EC 261?

"

Hvor mye kan du få?

Dekket av (EC) nr. 261
Flyavganger fra flyplasser i EU ✔️ Ja
Flyvninger som ankommer EU-flyplasser ✔️ Ja
avstand Erstatning
Alle flyvninger under 1500 km Opptil 250 € Per person
EU-flyreiser over 1500 km Opptil 400 € per person
Flyreiser utenfor EU mellom 1.500-3.500 km Opptil 400 € per person
Flyreiser utenfor EU over 3.500 km Opptil 600 € per person

Tabellen viser beløp i € som oppgis i EC 261


Få Privilege Style -kompensasjonen. Vi kan bygge en sterk sak for kravet ditt, noe som som øker sjansene dine for å få erstatningen du fortjener.

Alle flyselskaper

Alle land

Du betaler ingenting hvis vi ikke vinner saken


AirHelp har vært omtalt i:

Dagens Næringsliv logoNRK logoAftenposten logoDagsavisen logo

AirHelp er en del av Association of Passenger Rights Advocates (APRA) som jobber for å promotere og ta hånd om dine rettigheter som passasjer.

Copyright © 2024 AirHelp

Sjekk kompensasjon

Alle flyselskaper