Tilbakebetalinger og kompensasjon: Sprintair

AirHelpAirlines
P8

AirHelp er verdens ledende aktør i kampen for flypassasjerers rettigheter, og vi har hjulpet over 16 millioner passasjerer. Vi hjelper deg med å få opptil 600 euro per person fra Sprintair kompensasjon for en forsinket eller kansellert fly, stressfritt.

Avgangsflyplass

Endelig ankomstflyplass

Sjekk kompensasjon

eller

Skann strekkoden på ombordstigningskortetLast opp ombordstigningskort

Alle flyselskaper

Alle land

Du betaler ingenting hvis vi ikke vinner saken


Din rett til Sprintair kompensasjon

Når flyet er forsinket eller kansellert, kan det helt ødelegge reiseplanene dine. Du kaster bort mange timer på flyplassen, uventede utgifter kan komme opp - som behov for å kjøpe mat og andre nødvendige ting mens du venter. I tillegg vil du sannsynligvis gå glipp av planlagte arrangementer eller viktige møter.

Derfor har blitt det opprettet en lov, kjent som EC 261. Den gir passasjerer muligheten til å motta erstatning samt nødvendig støtte. Siden EC 261 dekker alle flyselskaper som starter og reiser innen EU, har du rett til Sprintair kompensasjon i tilfelle forsinkelser, kanselleringer eller overbooking.

Generelt sagt, kan forsinkelser på mer enn tre timer kvalifisere for kompensasjon fra

Passasjerer som ble rammet av flyforsinkelse kan forvente opptil 600 euro per person . Sjekk om du er berettiget nå .

Hvor mye kan du få i Sprintair kompensasjon?

Alle flyselskaper

Alle land

Du betaler ingenting hvis vi ikke vinner saken


Krav om Sprintair kompensasjon for flyforsinkelse

Når er du kvalifisert for å kreve kompensasjon for flyforsinkelse? Sprintair vil prøve å få deg til destinasjonen i tide, men hvis flyet ditt landet mer enn tre timer forsinket , kan reisen kvalifiserer for kompensasjon.

Det lønner seg å spørre Sprintair hva årsaken bak forsinkelsen var dersom den blir ikke oppgitt av flyselskapet. Du kan kreve erstatning kun hvis flyselskapet var ansvarlig for forsinkelsen. Hvis forsinkelsen var uunngåelig og utenfor flyselskapets kontroll, for eksempel alvorlige værforhold, medisinske nødsituasjoner, sikkerhetstrusler eller andre ekstraordinære omstendigheter , vil de ikke bli pålagt å betale erstatning.

Uansett om flyselskapet var ansvarlig eller ikke, må de fremdeles tilby deg nødvendig hjelp mens du venter. Du har rett til å motta mat, forfriskninger og overnatting.

Hvis du mener at du er kvalifisert for erstatning, må du huske å ta vare på alle viktige reisedokumenter, for eksempel boardingkort og booking bekreftelse (e-billett), samt kvitteringer som viser at forsinkelsen har kostet deg uventet. Det kan også hjelpe å ta bilder av avgangstavlen for å bevise at flyreisen din var forsinket.

Er du fortsatt usikker på om flyreisen din kvalifiserer for Sprintair kompensasjon? Prøv vår kompensasjonssjekk og finn ut hvor mye du har krav på.

Alle flyselskaper

Alle land

Du betaler ingenting hvis vi ikke vinner saken


Krav om Sprintair kompensasjon for flyavlysning

Hvordan kan du vite om du Sprintair flyavlysning kvalifiserer for kompensasjon

Flyreisen din kvalifiseres for Sprintair kompensasjon hvis flyselskapet gir deg mindre enn 14 dagers varsel før planlagt avgang og flyreisen kan ikke være forårsaket av en ekstraordinær omstendighet - det vil si en situasjon som er utenfor flyselskapets kontroll.

Hvis Sprintair lykkes med å informere deg om avbestillingen mer enn 14 dager i forveien, vil du ikke få noen erstatning. Imidlertid er de fremdeles forpliktet til å tilby deg en alternativ flyreise til destinasjonen eller gi deg refusjon hvis du velger å ikke reisie.

Når de tilbyr deg et alternativ fly, husk at du aldri trenger å betale noe ekstra - selv om de velger å oppgradere setene dine. Hvis flyselskapet nedgradere setet ditt, må de betale prisforskjellen.

Siden Sprintair er et EU-flyselskap som omfattes av EC 261, er passasjerer som flyr med dem beskyttet av EC 261, men bare hvis de flyr i EU.

Les mer om flyavlysning.

Hvilke Sprintair flyreiser er dekket av EC 261?

Dekket av EF nr. 261
Flyvninger med avreise fra flyplassene i EU ✔️ Ja
Flyvninger som ankommer flyplasser i EU ✔️ Ja

Hvor mye kan du få i Sprintair kompensasjon?

DistanseKompensasjon
Alle flyvninger under 1500 kmOpptil 250 euro per person
Flyvninger mellom EU-land over 1500 kmOpptil 400 euro per person
Flyvninger utenfor EU-land på 1500–3500 kmOpptil 400 euro per person
Flyvninger utenfor EU-land over 3500 kmOpptil 600 euro per person

Tabellen viser beløp i € som oppgis i EC 261

Hvor mye du kan få er avhengig av reiseavstanden. Du kan få opptil 600 euro i kompensasjon. Imidlertid finnes det noen unntak, så det er lurt å sjekke nøyaktig hvor mye du kan kreve med Kompensasjonssjekken vår.


Ikke gå glipp av hva du har rett til. Opprett et krav på en forsinket, kansellert eller overbooket flyreise så du kan få opptil 600 euro.

Alle flyselskaper

Alle land

Du betaler ingenting hvis vi ikke vinner saken


AirHelp har vært omtalt i:

Dagens Næringsliv logoNRK logoAftenposten logoDagsavisen logo

AirHelp er en del av Association of Passenger Rights Advocates (APRA) som jobber for å promotere og ta hånd om dine rettigheter som passasjer.

Copyright © 2024 AirHelp

Sjekk kompensasjon

Alle flyselskaper