Tilbakebetalinger og kompensasjon: Titan Airways

AirHelpAirlines
ZT
Vil du få kompensasjon for flyforsinkelse? Lurer du på hvor mye Titan Airways skylder deg for din kansellerte flytur? La verdens største flypassasjerorganisasjon hjelpe deg.
Avgangsflyplass

Endelig ankomstflyplass

Sjekk kompensasjon

eller

Skann strekkoden på ombordstigningskortetLast opp ombordstigningskort

Alle flyselskaper

Alle land

Du betaler ingenting hvis vi ikke vinner saken


Hva sier rettigetene dine om om kompensasjon fra Titan Airways

Det finnes kun et par ting som er like frustrerende som å høre at flyreisen din er forsinket - eller verre, kansellert. Et forstyrret fly kan ødelegge dine reise og planer. Du kan bli strandet på flyplass og gå glipp av ting som du allerede har betalt for som: turer, arrangementer og konserter. Noen ganger kan du miste noen spesielle begivenheter som bryllup eller viktig business møte.

Hvis flyreisen din begynner på én av EU-flyplassene, er du imidlertid heldig. Du kan opprette et erstatningskrav mot . Selv om Titan Airways ikke er et EU-flyselskap, dekkes flyene deres av loven kalt EC 261 - som beskytter flypassasjerer - hvis flyvningene går fra en EU-flyplass.

I følge EC 261 kan du ha rett til opptil 600 euro per passasjer . Dette inkluderer forsinkelser på mer enn tre timer og kanselleringer kunngjort mindre enn 14 dager før den opprinnelige avgangen

EC 261 er ikke bare begrenset til flykompensasjon. Forordningen krever at flyselskapene gir sine ventende passasjerer gratis mat, drikke og losji.

Lurer du på om flyreisen din er berettiget til kompensasjon? Med AirHelps kompensasjonssjekk kan du finne ut hvor mye du kan få i løpet av et par minutter.

Alle flyselskaper

Alle land

Du betaler ingenting hvis vi ikke vinner saken


Når er du ikke kvalifisert for kompensasjon?

Selv om EC 261 er en av de mest omfattende loven om flypassasjerettigheter i verden, er ikke alle kansellerte flyvninger kvalifisert for kompensasjon fra Titan Airways.

Som forklart tidligere, er flyforsinkelser dekke kun hvis reisen begynner i EU. Hvis forstyrrelsen skjer på flyplassen utenfor EU, dekkes det ikke av EC 261.

Det neste viktige eksemplet angår fly som ble avbrutt på grunn av ekstraordinære omstendigheter , det vil si situasjoner som var utenfor flyselskapets kontroll. De inkluderer dårlig vær, medisinske nødsituasjoner, sikkerhetstrusler, politisk uro og streik blant flyplasspersonell .

Det er imidlertid viktig å understreke at flyproblemer som skyldes at ansatte i flyselskapet streiker skal kvalifisere for kompensasjon, ettersom et flyselskap ansees som ansvarlig for adferden til sine egne ansatte.

Når det gjelder kompensasjon for Titan Airways kansellerte fly, dekkes bare betydelige forsinkelser - hvis Titan Airways gir deg et alternativ fly som ankommer til din endelige destinasjon på et tidspunkt som ligner det opprinnelige planlagt ankomst da er de ikke forpliktet til å betale kompensasjon.

Hvis du er usikker på om flyreisen din ble avbrutt på grunn av <em>ekstraordinære omstendigheter</em>, kan vi bekrefte det ved hjelp av verdens største flydatabase.

Alle flyselskaper

Alle land

Du betaler ingenting hvis vi ikke vinner saken


Lær hva du skal gjøre når du oppretter et kompensasjonskrav mot Titan Airways

Når du søker om kompensasjon for Titan Airways kansellerte flyr, husk å stille spørsmål allerde på flyplassen - spør hvor mye flyet ditt forventes å bli forsinket, og hva er grunnen til forsinkelsen eller kanselleringen (hvis det ikke blir opplyst av flyselskapet)

Du bør også ta vare på reisedokumenter - både boardingkort og booking bekreftelse (billett). Du kan også ta et bilde av avgangstavlen som viser at flyet ditt ble forsinket.

Husk å be om mat og drikke når du venter, og om nødvendig be om overnatting og transport fra og til flyplassen før avreise. Dette er spesielt viktig når du må vente over natten.

Og bruk selvfølgelig AirHelp for å sjekke om flyreisen din er dekket av EC 261

Hvilke Titan Airways flyreiser er dekket av EC 261?

Dekket av EF nr. 261
Flyvninger med avreise fra flyplassene i EU ✔️ Ja
Flyvninger som ankommer flyplasser i EU ❌ Nei

Hvor mye kompensasjon kan du forvente å motta fra Titan Airways

DistanseKompensasjon
Alle flyvninger under 1500 kmOpptil 250 euro per person
Flyvninger mellom EU-land over 1500 kmOpptil 400 euro per person
Flyvninger utenfor EU-land på 1500–3500 kmOpptil 400 euro per person
Flyvninger utenfor EU-land over 3500 kmOpptil 600 euro per person

Tabellen viser beløp i € som oppgis i EC 261

Hvor mye du er kvalifisert for, avhenger av reiseavstanden. EC 261 gir rett til standardkompensasjon og fastsetter hvor mye hver passasjer kan få, selv om det finnes noen unntak fra disse reglene.


AirHelp er på din side. Vi kan hjelpe deg med å få opp til 600 euro per passasjer - også for fly opptil 3 år gamle

Alle flyselskaper

Alle land

Du betaler ingenting hvis vi ikke vinner saken


AirHelp har vært omtalt i:

Dagens Næringsliv logoNRK logoAftenposten logoDagsavisen logo

AirHelp er en del av Association of Passenger Rights Advocates (APRA) som jobber for å promotere og ta hånd om dine rettigheter som passasjer.

Copyright © 2024 AirHelp

Sjekk kompensasjon

Alle flyselskaper