Tilbakebetalinger og kompensasjon: Wind Rose Aviation

Ble du berørt av flyforsinkelser og flykanselleringer med Wind Rose Aviation? I så fall kan du ha rett til opptil 600 euro per person.

Den nyeste statistikken for punktlighet for Wind Rose Aviation viser at de hadde 0 flyavganger i løpet av 24 timer, og 0.00% var i rute.

Avgangsflyplass

Endelig ankomstflyplass

Sjekk kompensasjon

eller

Skann strekkoden på ombordstigningskortetLast opp ombordstigningskort

Alle flyselskaper

Alle land

Du betaler ingenting hvis vi ikke vinner saken


Wind Rose Aviation: Forsinkede flyvninger i dag

Hvor mange flyvninger ble forsinket i dag?

  • Den nyeste informasjonen vår viser at 0 av Wind Rose Aviation sine flyvninger ble forsinket med 3 timer eller mer i løpet av en periode på 24 timer.

  • Av innenlandsflyvninger, var 0 forsinket med over 3 timer. Raten var 0.00% for internasjonale flyvninger.

  • Passasjerer som ankommer destinasjonen sin mer enn 3 timer forsinket, kan ha krav på kompensasjon. Sjekk flyvningen din.

Kompensasjon ved forsinkede flyvninger med Wind Rose Aviation

Hver gang du må vente på grunn av forsinkede Wind Rose Aviation-flyvninger, er det verdt å sjekke om du har krav på kompensasjon. Hvis Wind Rose Aviation er ansvarlig for forsinkelsen, sier EUs regelverk at passasjerene har krav på opptil 600 euro per person når de blir forsinket med 3 timer eller mer.

Når du krever kompensasjon for en forsinkelse, vil Wind Rose Aviation sjekke hvilket tidspunkt flyet ankom til den endelige destinasjonen. Dette skyldes at det er ankomsttiden – og ikke avreisetiden – som er viktig i forbindelse med kompensasjonskrav ved forsinkelser. AirHelp har en av de mest omfattende databasene med flystatistikk, slik at vi alltid kan støtte krav om kompensasjon for forsinkende flyvninger med Wind Rose Aviation med den nøyaktige forsinkelsestiden.

Unntak:
Flyselskaper som Wind Rose Aviation trenger ikke å betale kompensasjon hvis det er eksterne grunner til forsinkelsen. Det betyr at forsinkelser forårsaket av dårlig vær, hendelser på flyplassen eller streik blant flygeledere ikke gir rett til kompensasjon. Denne typen situasjoner kalles ekstraordinære omstendigheter.

Du kan lære mer om hva som defineres som ekstraordinære omstendigheter på siden om kompensasjon ved forsinkelser.

Forsinket eller innstilt flyvning med Wind Rose Aviation? Finn ut om du har rett på opptil 600 euro i kompensasjon

Alle flyselskaper

Alle land

Du betaler ingenting hvis vi ikke vinner saken


Wind Rose Aviation: Kansellerte flyvninger i dag

Hvor mange flyvninger med Wind Rose Aviation ble innstilt i dag?

  • Nylige data viser at Wind Rose Aviation har innstilt 0 flyvninger i løpet av 24 timer.

  • 0.00% av innenlands flyvninger og 0.00% av internasjonale flyvninger har blitt innstilt.

  • Har flyvningen din blitt innstilt med mindre enn 14 dagers varsel fra planlagt avreisedato? Du kan ha krav på en erstatning på inntil 600 euro. Sjekk her.

Kompensasjon for kansellerte flyvninger med Wind Rose Aviation

Dersom Wind Rose Aviation innstiller en flyvning, er den europeiske loven om flypassasjerrettigheter tydelig: Wind Rose Aviation må tilby deg alternativ transport til destinasjonen, eller refusjon hvis du foretrekker det.

Hvis du mottok varselet om innstillingen av flyvningen mindre enn 14 dager før avreise, kan du også ha krav på kompensasjon på opptil 600 euro per person.

Når Wind Rose Aviation innstiller flyvninger, vil de vanligvis forsøke å booke om passasjerer direkte til en annen flyvning uten ekstra kostnad. Du kan be om andre endringer hvis den alternative flyvningen ikke fungerer for deg, eller hvis du ikke lenger ønsker å reise.

Hvis Wind Rose Aviation finner en ny flyvning som lander på samme tidspunkt som den opprinnelige flyvningen, er det ikke nødvendig å betale kompensasjon. Dette er riktig, fordi det betyr at du ankommer destinasjonen din med minimal forstyrrelse i planene dine. I mange tilfeller har imidlertid passasjerer rett til å sende inn et kompensasjonskrav til Wind Rose Aviation hvis flyvningen innstilles i siste øyeblikk.

Alt dette gjelder med mindre innstillingen av flyvningen skyldes hendelser utenfor kontrollen til Wind Rose Aviation, for eksempel dårlige værforhold eller en ulykke på flyplassen. Disse hendelsene omtales som ekstraordinære omstendigheter.

Finn ut mer om din rett til kompensasjon for innstilte flyvninger her.

Krev inntil 600 euro i kompensasjon hvis flyet ditt har vært forsinket, innstilt eller overbooket i løpet av de siste tre årene.

Alle flyselskaper

Alle land

Du betaler ingenting hvis vi ikke vinner saken


Flykompensasjon og flypassasjerrettigheter

Siden Wind Rose Aviation har hovedkvarteret sitt i EU, er nesten alle flyvningene deres beskyttet av EF 261, en av verdens mest omfattende lover om flypassasjerrettigheter.

EF 261 gir passasjerene rett til å kreve kompensasjon når de har vært utsatt for forsinkede, innstilte og overbookede flyvninger, som ikke er ens egen skyld. Passasjerer kan også kreve kompensasjon for tidligere flyvninger. Man kan ofte kreve kompensasjon for flyvninger fra de siste 3 årene.

Hvilke flyvninger med Wind Rose Aviation dekkes av EF nr. 261?

Dekket av EF nr. 261
Flyvninger med avreise fra flyplassene i EUJa
Flyvninger som ankommer flyplasser i EUJa

Hvor mye får du i kompensasjon fra Wind Rose Aviation?

DistanseKompensasjon
Under 1500 km Opptil 250 euro per person
Over 1500 km, innen EU Opptil 400 euro per person
1500–3500 km Opptil 400 euro per person
Over 3500 km Opptil 600 euro per person

Tabellen viser beløp i euro som spesifisert i EF nr. 261

Som med enhver lov finnes det unntak og spesielle omstendigheter som kan påvirke hvert enkelt krav, inkludert hvor mye kompensasjon man har krav på. AirHelp gjør det enkelt å sjekke kompensasjonen her.

Flystatistikk: Forsinkelser og innstillinger med Wind Rose Aviation

Punktligheten til Wind Rose Aviation (24 timer):

Totalt antall flyvninger: 0
Flyvninger i rute: 0
Punktlighet: omtrent 0.00% av alle flyvningene var i rute
Lange forsinkelser (mer enn 3 timer): 0
Kansellerte flyvninger: 0

Antall flyvninger som vises, er et estimat basert på interne databaser og tredjepartsdatabaser.

Bruk AirHelp til å kreve kompensasjon

Alle flyselskaper

Alle land

Du betaler ingenting hvis vi ikke vinner saken


AirHelp har vært omtalt i:

Dagens Næringsliv logoNRK logoAftenposten logoDagsavisen logo

AirHelp er en del av Association of Passenger Rights Advocates (APRA) som jobber for å promotere og ta hånd om dine rettigheter som passasjer.

Copyright © 2024 AirHelp

Sjekk kompensasjon

Alle flyselskaper